11 Mayıs 2013 Cumartesi

Golden Rose Quick Dry Top Coat

    Nail arta ilk merak sardığımda dayanamayıp aldığım bu üründen sonrasında bazı açılardan çok memnun kalıp bir açıdan da memnun kalmadım. Yine de kesinlikle alınabilir bir ürün, tavsiye ediyorum.
    Hızlı kurutuyor mu? Evet. Dayanıklı mı? Kesinlikle.
    Ojeyi sürdükten 1 dk sonra sürülmesi öneriliyor. Düz renk oje kullanmışsanız bu geçerli, fakat nail art yapmışsanız ben hemen sürmenizi tavsiye etmiyorum. Diyelim ki ojenizi sürdünüz, sonra da bir çiçek artı yaptınız. Sonra da bu quick dry top coat ı sürüyorsunuz. Sorun şu ki bu kurutucu çiçek desenindeki ojeyi, sürdüğünüz yöne doğru biraz yayıyor. Ne kadar çok sürterseniz o kadar yayıyor. Çok göze batmıyor yine de.
   Ben bu kurutucunun en çok dayanıklılığını sevdim. 1 hafta boyunca (bulaşık, banyo vs. rağmen) ojenin dayanıklı olmasını sağlıyor. Bu ojeyi kullanırken eğer nail art yapmışsam önce şeffaf bir parlatıcı kullanıyorum, sonra da bunu sürüyorum. Fazla kat gibi görünse de ben hiç ağırlık ve gariplik hissetmiyorum. Eğer nail art yapmamışsam da bu ojeyi direk kullanabiliyorum. Parlatıcılığı da güzel ve kaybolmuyor.
    Ayrıca tırnaklarınızda yastık izinin çıkmamasını da sağlıyor.
    Diğer bir güzel özelliği ise geniş fırçaya sahip olması. Bu yüzden kolaylıkla sürülebiliyor. Dediğim gibi ojeyi yaydığı için fırçanın üstünde bazen oje olabiliyor. Bu durumda fırçayı temizlemek gerekebilir.
   Bitince bir daha alır mıyım?  Kesinlikle aldım ve yedekledim bile  :)


3 yorum:

  1. Ben de böyle br koruyucu arıyordum, biraz önyargılıydım aslında ama hemen alacağım.
    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. e ben bu top coat u alırım o zaman :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...