3 Temmuz 2013 Çarşamba

Striping Tape ile Renkli bir French Manikür

    Uzun bir aradan sonra buralardayım. Sınavlar bitti, ödevler teslim edildi. Ve ben nihayet ailemin yanına gelebildim. Geldim fakat dertler yine başımızdan eksik olmadı. Önceki yazımda da bahsetmiştim, annem ile kardeşimi hastaneye yatırmıştık. Şu an evdeyiz, neredeyse de iyileştiler. Onlar bir yandan iyileşirken ben de bu yeni nail art merakımı etrefımdakilerle tanıştırmaya başladım :) Önce kuzenim, sonra kardeşlerim, teyzelerim vs derken bu ay dolu dolu bir blog olacağına emin oldum :).
     Bugün paylaşacağım manikür french gibi fakat farklı renklerle yaptığım, neşeli bir manikür oldu. Kuzenimin uzun tırnaklarını görünce (benimkiler kötü durumda malesef) dayanamadım, bunu denemem lazımdı artık ve hemen yaptım.
     Taban rengim Flormar'ın 377 numaralı gece kırmızı gibi görünen, mercan tonlarında rengi. Sarı olan da Cecile'in 103 numaralı bende hep limon dondurması yeme isteği uyandıran ojesi :) Kullandığım bant da ebay den çok uygun bir fiyata aldığım bantlardan yeşil olanı.
     Önce 2 kat flormardan sürdüm, sonrasında ise cecile'den uçlara kapatıcılık sağlanana kadar sürdüm. Oje iyice kuruyunca da bantları tırnak uzunluğunda kestim ve yapıştırdım. Tırnağa yapıştırınca fazlalığı kesmek benim için biraz problem oldu, ben de kısa ama yeterli uzunlukta parçalar kesip yapıştırdım. Sonunda da top coat ile manikürü bitirdim. Bir de sticker yapıştırdım, şirin mi şirin oldu :)


Kullandığım ojeler:

     *Siz de deneyip yaparsanız fotoğrafını çekip bana gönderebilirsiniz. 
        baytar.merve@hotmail.com


       Görüşmek üzere :)

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş gerçekten :) O ince bantı çok yerde aradım ama bulamadım, ebay'da varsa ve güvenliyse benim için çok iyi olur gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evt ben de aradım ama bulmak çok zor tabi. Ebay'de doeon diye bir satıcı var. Çin'den gönderiyor ürünleri. Ben hem 29 bandı hem de 5 tane iki uçlu noktalama işaretini ondan aldım ve sadece 12küsür lira tuttu. Kargo ücretsiz neysse ki :) 12 lirayı gözden çıkarıp bi deneyeyim dedim :)
      Şimdi başka kullanıcılardan başka şeyler de sipariş ettim. Bakalım :)

      Sil
    2. Ooo çok iyiymiş, malzemeler güzelmiş 12 liraya kesinlikle değer, hem artık aramaktan da vaz geçerim :D

      Sil
    3. Makyaj malzemelerine verdiğimiz ücretler 12 lirayı 100'e katlar, geçer. Yeni siparişlerim gelirse çook güzel olacak :)
      Çekiliş yapacağım ve bunun için sipariş ettim ;) Sanırım en geç 20 güne elimde olurlar :)

      Sil
    4. Yeni siparişlerinin de resmini at merak ettim :)
      Haa gelecek olanlar çekiliş için mi? Hadi hayırlısı o zaman :)

      Sil
    5. Bi bakalım gelsinler de, gelmeleri 25günü buluyor malesef :/

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...