16 Temmuz 2013 Salı

Ojebahçesi ile Konuk Yazarlar Çekilişi # 1.Hafta

Merhaba arkadaşlar..
Yeni bir etkinlik ile karşınızdayız. Ojebahçesi ile düşündük taşındık hem bir çekiliş olsun hem bir etkinlik olsun istedik ve Oceciklerimin Yeri'nin sahibesi sevgili Elif'in de yardımı ile bu etkinliği yapmaya karar verdik. Bir konuk yazar çekilişi olacak bu nasıl mı olacak?  Katılmak isteyenler en çok sevdikleri ojelerini ya da manikürlerini bize tanıtacak bir yazı hazırlayıp bize gönderecekler. Bir hafta boyunca katılım kabul edeceğiz 1 haftanın sonunda en beğendiğimiz yazıyı yazan kişi konuk yazarımız olacak.  Bu bir ay boyunca devam edecek ve bir ay sonunda katılan herkesle ufak bir çekiliş düzenlenecek ve kazanan kişi bizden ufak bir paket kazanacak :) 
Katılmak isteyenler bu yazının altına veya Ojebahçesi'nin yazısının altına yorum bırakırsa ve 1 hafta içinde bize yazılarını gönderirse etkinliğe + çekilişe katılma şansı yakalacaklar. 
Aklınıza yatmayan bir durum varsa  ojebahcesi@hotmail.com veya baytar.merve@hotmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. 
Normal bir çekilişten farkı hediyeyi bilmiyorsunuz ve kendi yazınızla katılma şansı elde ediyorsunuz bence bunu kazanırsanız daha değerli olacak :)


Tek bir ricamız var etkinliği sosyal ağlarda ve blogunuzda paylaşırsanız katılanların sayısı daha da artar ve daha keyifli olur :)
Katılmak isteyen herkesi bekliyoruz :) 
Görüşmek üzere...
Ayrıca ikimizi birden takip etmeyi de unutmayın :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...