26 Temmuz 2013 Cuma

Papatyalı Manikür

    Uzun süredir yazamıyordum. Malum memlekete döndüm ve aile o kadar geniş ki boş vaktim kalmıyor nerdeyse :) Ayrıca nail art da yapamıyordum çünkü tırnaklarım kırılmıştı. Egzemanın faydaları ! diyelim. Bir gün de egzemalarımı yazıp sizden şifa bekleyeceğim :/
     Neyse gelelim bugünkü nail artımıza.. Aslında yayınlamayacaktım, fotoğraf makinem beni çok zorluyor. Dedim ki madem tırnaklarım kısa nude oje süreyim, en azından narin gösterirler. Sonra oje sürünce de dayanamadım, nail art yapmalıyım dedim. Sonra sade olsun filan deyince ortaya bu çıktı :)



     Kullandığım ojeler; Golden Rose 114 nude oje, Golden Rose 209 sarı oje, Pastel 4 kireç beyazı oje.


     Nasıl yaptığıma gelecek olursak. Daha önceki şu yazımda bahsettiğim fırçalardan detail brush ile beyaz ojeden biraz biraz alıp papatyaların yapraklarını yaptım. 5 6 yaprak yeterli geldi çünkü tırnaklarım kısaydı. Yaprakları özene bözene yapmadım, bu şekilde dağınık yapmak daha çok hoşuma gitti. Eğer benim gibi mükemmel olsun derdindeyseniz yakından incelemenizi tavsiye etmem. Uzaktan bakın, bu şekilde uzaktan bakınca çok tatlı görünüyorlar :) Yakından incelemeye kalksam krize girebileceğimi biliyorum ;) En son olarak da dotting tool ile sarı noktaları koydum ve top coat sürüp bitirdim.
     Sizce nasıl olmuş??


2 yorum:

  1. aa çok şirin olmuş bunlar kuzuuum :)
    Ellerine sağlık gerçekten çook çook beğendiim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...