13 Temmuz 2013 Cumartesi

Ebay Alışverişi #2

     Önceden okuyanlar bilir, ebay'den alışveriş yapıştım daha önce. Dotting tool ve striping tape yani noktalama kalemi ve ince bantlardan almıştım. Çekiliş yapmaya da karar verince ben bunları bi yedekleyeyim, çekilişe koyayım dedim. Böylece 2.siparişimi de vermiş oldum. Bu sefer nail at fırçalarından da sipariş ettim. Bu fırçaları şimdilik kendime saklayacak olsam da başka bir çekilişte de onlardan hediye etmeye kararlıyım. Umarım o zamana değin siz bloggerların arasında olabilirim :)
     1 Temmuz'da verdiğim siparişim elime 12 Temmuz'da ulaştı. Sadece 12 günde kargoma ulaştım yani. O kadar sevindirici ki. Çünkü önceki siparişim 25 gün sonra gelmişti. Bu satıcıdan daha çok memnun kaldım.
     Ben 15 nail art fırçası, 5 tane 2 uçlu dotting tool ve 30 bant için 18 küsür lira ödeme yaptım. Ayrı ayrı kişilerden geldiği için şu an sadece fırçalar ve dotting tool geldi.
     Herkesin en başta bende olduğu gibi ebay'e güvenmekte zorlandığına eminim. Ama ben siparişlerimi az tutup az ücret ödüyorum ve böylece eğer karşı taraf siparişlerimi göndermez ise hem paranın gittiğine üzülmüyorum hem de güvenilmez olduklarını anlıyorum. Ama yine de siparişleri vermeden önce o satıcının ebay sayfasını inceleyip diğer alıcıların yorumlarını okuyorum. Şimdiye kadar 3 sipariş verdim ve 2si bana ulaştı. 3.sü de ancak 10 güne gelir herhalde.
     Fotoğraf makinem sorunlu olduğu için ebaydeki temsili fotoğrafları yükleyeceğim, yine de aldığımdan emin olun diye görüntü kalitesi düşük bir fotoğraf yayınlıyorum :)







   Eğer almak isterseniz ebay'deki güvenilir satıcılar şunlar: lotsgoods88 (Kargo süresi 12 gün), doeon (kargo süresi 25 gün)

10 yorum:

  1. Geçen hafta söylemiştiniz sipariş ettiğinizi, elinize sağ salim ulaştığına sevindim :) O fırçalara bayıldıım, benim nail art için 1 tane fırçam var onu da kullanmadığım bi' eyeliner fırçasından yaptım :D Çok zor oluyo ama yine de yapılıyor bişeyler :) Kredi kartına yaşım tutmadığından dolayı babamı ikna etmem lazım ebay'dan alışveriş için, o da biraz zor tabii :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 'Babacım sadece 20 lira, lütfeeeennnnn' ;)
      Çok tşk ederim. Henüz kullanmaya fırsat bulamadım, bakalım nasıl olacak. Yapar yapmaz ekleyeceğim :)
      Ben de sulu boya fırçası kullanacaktım artık iyice gına gelmişti. Neyse ki böyle bir çözüm buldum, çok da iyi oldu.
      Umarım alabilisin. Alamazsan da yeni bir sürprizimiz olacak, beklemede kal ;)

      Sil
    2. Sonunda ikna ettim babamı, sizin aldığınız kullanıcıdan baktık hepsini, ordan alırsak problem çıkmaz umarım :)

      Sil
    3. Problem olacağını sanmıyorum. Lotsgood özellikle kargo ile ilgili bilgi veriyor ara ara. Geçenlerde bir tane daha bu 20li setten siparis ettim. Az önce mail aldim, yolculugunun çeyreğini tamamlamış :) hayırlı olsunnn :)

      Sil
  2. güzel blog kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  3. süper güle güle kullan. şu yelpaze gibi olan fırçayla şu sıralar çok moda modeller yapılıyor. hemen denemelere başla bence :)

    sanırım artık benim de almam gerek :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evt ben de ilk olarak o fırçayı kullanmayı düşünüyorum. Bakalım nsıl olacak :)
      Mutlaka almalısın :)

      Sil
  4. merhaba
    ebayde şöyle de bir özellik var. eğer ürünler elinize ulaşmadı yada ulaştı ama beklediğiniz gibi değil ebay müşteri hizmetlerine bildiriyorsunuz. onlar da sizi önce satıcıya yönlendiriyor. satıcılar genelde negatif feedbackten çok korkuyorlar bir şekilde para iadesi ile genelde sorununuzu halledebiliyorsunuz. tabii hayal kırıklığı, zaman ve o ürünü ille de alıcaktım hissiyatı var ama hiç olmazsa paranızı kurtarıyorsunuz. yalnız dikkat sanırım 45 gün süre var bu işlemi yapmak için. 45 günden sonra olmuyor. ilk ebay alışverişimde satıcı beni alladı pulladı son tarihi geciktirmişti :)
    güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...