30 Aralık 2013 Pazartesi

Yılsonu Alışverişimiz

Herkes alışveriş postu yazdı, bi ben kaldım sanırım. Aylardır alışveriş yapmadığım için bu postu severek yazıyorum :)
    Gratis ve Watsons'ın sözde indirimleriyle ilgili herkes yazı yazdı, gördüyseniz okumuşsunuzdur mutlaka. O yazılar yazılmadan çok öncesinden zaten yaptıkları bu sözde indirimlerinin farkındaydım ve başka yerde bulamayacağım ürünler dışında oralardan hiç alışveriş yapmıyordum ( zaten en az 4 aydır alışveriş de yapmıyordum) . Adını duyurmamış yeni yerler ve küçük esnafları her zaman tercih etmişimdir. Okumayanlar için anlatmak gerekirse, Watsons ve Gratis indirim zamanı çoğu ürünün fiyatını normalden de fazla gösterip bu yeni fiyatlar üzerinden indirim yapıyorlar çoğunlukla. Ben de bir şeyi almadan önce nerede ne kadarmış araştırmasını mutlaka yaparım, titizimdir böyle konularda.
Neyse işte.. Bu sefer Rossman'a gidip bi bakayım dedim. Birkaç ürünü oradan birkaç ürünü de daha ucuz olan başka bir yerden aldım. Ürünlere bakacak olursak :


Bu yılbaşında da kardeşim yanımda :) Bu yüzden her şeyden 2şer tane aldık. Annemin gönderdiği harçlığı da bitirdik böylece. 
Toffie çikolatalar : Karameline bayılıyoruz haliyle. Teyzeme ve annemizle kardeşlerimize de aldık. Büyük 13,95 tl Küçük 4,50 tl. İndirimsiz fiyatları 20 ile 9 lira idi sanırım.
Isana Vücut Yağı : El kremim bitmek üzereydi ve parabensiz olduğunu görünce de alıp deneyeyim dedim. Aynı zamanda vücut kremi de. Kokusu muhteşem. 6,90 tl (etikette 6,90 yazıyordu, aldığımda 8,99 yazıyordu fişte. Ben bunu belirtince hemen ilgilendiler ve para üstünü iade ettiler. Rossmann'a ilgileri için teşekkürler :))
Olay BB Complete : Kardeşim kapatıcı istiyordu, ben de ona BB krem önerdim. Kendim de kullanmadığımdan ne alacağımızı pek bilemedik ve bunu aldık. 11,85 tl
Maybeline One by One Satin Black : Favori rimelimizi yedekledik :) 9,95 tl (%50 indirimle)

Loreal Pure Zone Temizleyici Jel : Uzun süredir severek kullandığımız favori temizleyicimiz. Öceden de bahsetmiştim 2 aylık düzenli kullanım sonucu bütün sivilcelerimden kurtulmuş ve pürüzsüz bir yüze kavuşmuştum :) Yedeklemek için aldık. 9,90 tl
Sesu Kartus Ağda : Titanuim olan her zaman favorimizdir. 3.25 tl
Solingen Cımbız : 3,00 tl
Küçük Tırnak Makası : Eskileri atmanın vakti geldi :) 2,00 tl

Cüzdan : Bir mağazanın indiriminden yararlandık. 10,00 tl

Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı (Stephen R.Covay) : Kardeşimin ders kaynağı idi. 15,00 t

Dikkatinizi çektiyse bu alışverişimde hiç oje görmedik. Bunun sebebi de Golden Rose'un bir çekilişinden 25 lira indirim kazanmış olmam. Dün o alışverişi de yaptım fakat sayımları olduğundan kargo haftaya gelecekmiş. Çekiliş yapacağımı söylemiştim. Hazır indirimim de var :) Ojeyle dolu bir çekilişe az kaldı :)

Siz bu ürünlerin hangilerini kullanıyorsunuz ve ne kadar memnunsunuz?

6 yorum:

  1. Ben yapmadım yılbaşı alışverişi. Artık başka bahara diyorum. Gerçi keşke Migros'un dünkü indirimini bugün duymasaymışım gider istediğim her şeyi alırdım diyorum. Rossmann'a gitseydim maskara toplayacaktım yine o yüzden bilerek ve isteyerek gitmedim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yapamayacaktım da annem sağ olsun :) Olsun olsun alışveriş yapmamak en iyisi bence. Ben aylardır yapmadığımdan artık haketmiştim bence
      Maskaralara olan tutkunu okumuştum, aman dikkat diyorum :)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım bende Rossmannı seviyorum ilgililer diger magazalara nazaran ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...