25 Ağustos 2013 Pazar

Sonunda Geldim, Güzel Bir Haberim Var :)

   Merhaba...
   Buraları ve evimi çok özlemişim. Çok kısa bir mesafedeydim ama yine de 4 gündür evimle ve bilgisayarımla değildim. Bilgisayarım olmayınca yapamıyormuşum çünkü bütün uğraşlarım, erişimlerim filan hep burada. E tabi alışmışım da, benimkinden başka bilgisayar gelmiyor bana. Ve eminim ki aslında neredeyse hepimizde öyle.
    Bu telaşın sebebi neydi peki? Bu telaşın sebebi sevdiceğimdi :) 2 aydır uzaktaydık ve dün sonunda geldi. Biz ikimiz de İzmir'de okuyoruz ve çalışıyoruz. Ben yüksek lisansa devam ediyorum, o da çift dikiş gidiyor :S Aynı zamanda da çalışıyoruz, gerçi 4 aydır ben işsizim :(. Ben de tatile girince dedim ki ailemin yanına geleyim, o da başka bir şehirde bulundu bu sürede. Ve dün sonunda geldi. Bu seferki memleket ziyaretimiz (ikimiz de Antakyalıyız :)) daha başka, daha heyecanlı. Çünkü birlikteliğimizin 5.yılına yaklaştık ve artık bunu resmileştirmeye karar verdik. Umuyoruz ki aksiliklerle karşılaşmadan bunu halledelim. Bakalım neler olacak artık.
    Önerilerinize açığım ve hatta size danışıyorum da. Sizce nasıl bir nail art yapmalıyım, o güne özel?? Ha birde erkeğin ailesinden neler talep etsem karar veremedim, 5 burma az mı gelir? ;) Şaka şaka hayırlısıyla atlatalım da :)

4 yorum:

  1. nişan mı oluyor?
    benim de eylülde nişanım var ve kara kara düşünüyorum nasıl nail-art yapmalıyım o hengamenin içinde diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evt nişan olacak :) Ama çok sade olacak, aile arasında. O yüzden french mi yapsam diye düşünüyorum. En asili her zaman french
      Bu aradaaa hayırlı olsun şimdiden :) Biz de Eylül başında yapacağız, hayırlısıyla :)

      Sil
  2. Hayırlı olsuun :)

    Bence de french yap, en sade ve en asil her zaman abartıya kaçmaya gerek yok :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...