3 Kasım 2013 Pazar

Cnbc-e Doctor Who'nun 50.Yıl Bölümünü Eşzamanlı Yayınlayacak!

    CNBC-e'nin KASIM AYI SAYISINDAN 50. YIL BÖLÜMÜ İLE İLGİLİ YAZISI:

     Doktor'un Günü CNBC-e de Kutlanacak!


     Doctor Who'nun The Day of the Doctor adlı 50. Yıl Özel Bölümü, tüm dünyayla aynı anda 23 Kasım Cumartesi 22'de CNBC-e'de.


      50. yılını kutlayan Doctor Who özel pul koleksiyonlarından partilere, kitaplardan büyük gösterilere pek çok etkinlik düzenlendi, özel promosyon yapıldı. Ama bütün bu kutlamalar içinde en çok merak edileni Doctor Who için çekilecek özel bölümdü. Bu bölüme kimlerin dahil olacağı, içeriğin nasıl şekilleneceği, Matt Smith'ten sonra bayrağı devralacak Doktor'un bu bölümde olup olmayacağı merak konusuydu. 75 ülkede aynı anda yayınlanacak olan The Day of the Doctor adlı bu özel bölümü, Türkiye'deki Whovian'lar CNBC-e'de izleyecek.

       23 Kasım Cumartesi saat 22'de yayınlanacak özel bölümde 11. Doktor Matt Smith'e yeni yoldaşı Clara Oswald eşlik edecek. Steven Moffat'ın kaleme aldığı bölümde 10. Doktor David Tennant ve en sevilen yoldaş Rose Tyler'ı canlandıran Billie Piper da yer alacak. The Day of the Doctor'ın yönetmenliğini The Prisoner dizisinin başarılı yönetmeni Nick Hurran üstlenirken efsanevi oyuncu John Hurt Doktor'un reenkarnasyonlarından biri olarak bu bölümde karşımıza çıkacak.


  

5 yorum:

  1. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Ayrıca kelebekler çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. matilda saol sölediğin icin ama 21:50 de başlayacakmış cnbc e gördüm yani televizyonda 10 dk ne olur deme o 10 dakika bile herşey ve hicbişey

    YanıtlaSil
  3. saol matilda sölediğin icin ama 22 den 21:50 almışlar bölümü altyazılı olacak hemde cnbc e reklamında gördüm yani kein 10 dk ne diyebilirsin ama o 10 dk herşey olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazıyı cnbc e dergi den almıştım. Bu aralar yazi yazmadığım için düzeltme yapamıyorum. Akşama her şeyi hazir edin ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...