9 Kasım 2013 Cumartesi

50.Yıl Özel Bölüm Fragmanı Sonunda Yayınlandı!

     Merhaba arkadaşlar.. Bir süredir buralarda değildim, önce yoğun bir kongre temposu sonra da hastalık ile boğuştum durdum. Neyse ki şimdi daha iyiyim ve motivasyonumu da biraz toparlayabilirsem buralara döneceğim :)
      Sonunda beklediğimiz 50.yıl özel bölüm fragmanı nihayet geldi. BBC Latin yanlışlıkla fragmanı yayınladı ve fragman hemen her yerden silinmeye başlandı. BBC Ana yani İngiltere BBC baktı ki herkes indirmiş, önüne geçilmiyor sonunda kendileri de yayınladılar.


      Fragmanda 10,11, Sır Doctor, Rose, Clara ve birçok yaratık görünüyor. Rose Bad Wolf gözleriyle görünüyor ve bu da merak uyandırıyor. 10 ile 11 in birbirlerine bakıp gülüşü var ki muhteşem görünüyorlar.
      Bloğun sağ üst tarafına sayaç yerleştirdim. Sayacımıza göre 13 güncüğümüz kaldı. O gün arkadaşlarınızla toplanın ve kanalınızı Cnbc-e'ye çevirin. Bir elinizde acil durumlar için sonik tornavida diğerinde ise bir fes olsun. Görüşmek üzere!
     Allonsy!



     Videoyu yükleyemedim. Bu yüzden link: http://www.youtube.com/watch?v=Mkq8pnvsnQg

2 yorum:

  1. rose'un saçlar ne güzel öyle :) çok özlemişim ya 10 ve 11 muhteşem olacak :D bu sır doctor yüzünden sayılarda anlam ifade etmez oldu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim. Sır Doctor'a numara veremeyeceğiz bence hiçbir zaman. Eğer 9 dersek asıl 9'umuza ne deriz. Olmaz olmaz. 2 bölümlük gelsin gitsin artık şu sır

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...